Allergie informatie: Gewokte groente
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 teentjes knoflook
- handje lente-uitjes (wanneer niet beschikbaar kunnen sjalotjes ook)
- 150 gram shii-take
- sojasaus
- sesamolie
- maïzena
- verse gember
- 0,5 chinese kool
- 125 gram taugé
- 0,25 liter bouillon
- rijstazijn
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Uiensoep
Met uien, bouillontabletten en aardappelen uit Frankrijk
4 porties - 1 uur
Soepen - tobkok - Gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal)
Met geraspte kokos, rietsuiker en groente naar keuze uit Suriname
10 porties - 30 minuten
Groentegerechten - Sonrisa - Visschotel uit de oven
Met pangasiusfilet, franse roerbakmix en toscaanse aardappelpartjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - breemer - Sajoer kari bogor (bouillon met rundvlees, groente en kerrie)
Met runderlappen, wortels en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Soepen - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Gewokte groente
- Allergieen informatie