Allergie informatie: Gevuld bladerdeeg
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 doosje bladerdeeg of 7 plakjes
- 75 gram blauwschimmelkaas
- 75 gram geitenkaas
- 75 gram geraspte oude kaas
- 2 eetlepels olie
- 2 tomaten
- 2 uien
- een schijf boterpompoen
- 20 gram pijnboompitten
- verse peper
- 1 theelepel kervel
- 2 theelepels peterselie
- ½ theelepel tijm
- 1 theelepel bieslook
- 1 eetlepel groene pesto
- 1 eetlepels paneermeel
- 1 ei
Meer Recepten
- Komkommer gevuld met makreel
Met komkommer, makreelfilet en aardappelsalade uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Lunchgerechten - lucyvader - Meloen gevuld met vruchten
Met kiwi, meloen en ijs uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Kip gevuld met heerlijke sterke kruiden
Met kip, rozemarijn en knoflook uit Nederland
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Gevogelte - jacob - Gevuld pitabroodje met banaan, peer en appelstroop
Met pitabroodjes, peer en appelstroop uit Nederland
2 porties - 25 minuten
Lunchgerechten - lucyvader - Kipfilet gevuld met zongedroogde tomaten en feta
Met kipfilet, rucola en tomaten uit Nederland
2 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Gevuld bladerdeeg
- Allergieen informatie