Allergie informatie: Gegratineerde pasta schotel met eekhoorntjesbrood
Terug naar het receptIngrediënten
- 10 gram gedroogd eekhoorntjesbrood
- 400 gram lasagnebladen
- zout en peper
- 500 gram broccoli
- 1 ui
- 250 gram champignons
- 1-2 eetlepels + een beetje boter
- 150-200 milliliter slagroom
- 2-3 takjes tijm
- 50-75 gram geraspte kaas
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Gegratineerde pasta schotel met eekhoorntjesbrood
- Allergieen informatie