Allergie informatie: Curry-eieren
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eieren
- 125 gram witte rijst
- 250 gram sperzieboontjes
- 1 ui
- 2 eetlepels olijfolie
- 70 gram wokmix kip-curry
- 60 milliliter crème fraiche
Meer Recepten
- Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Dubbele gehaktpannenkoeken
Met pannenkoekmix, gehakt en paprika uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Hartige taarten - bauk - Curry van bloemkook met kokosmelk
Met currypasta, bloemkool en kokosmelk uit India
4 porties - 20 minuten
Roerbakgerechten - jodiaanstoot - Alu mattar sukha (droge curry met aardappelen en erwtjes)
Met aardappels, doperwten en garam masala uit India
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - jaccor - Beef curry
Met biefstuk, currypoeder en kerriepoeder uit Nederland
1 portie - 10 minuten
Vlees - harwoon
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Curry-eieren
- Allergieen informatie