Allergie informatie: Coxinhas encantadas
Terug naar het receptIngrediënten
- de vulling:
- 2 eetlepels extra vergine olijfolie
- 1 kleine bol knoflook, gehakt
- 1 theelepel tijmblaadjes
- 1 eetlepel ui, fijngehakt
- 1 aubergine, geschild en in blokjes
- zout
- peper naar smaak
- 1 eetlepel parmezaanse kaas, geraspt
- 1 eetlepel pecorino romano, geraspt
- voor het deeg:
- 1 kleine aardappel (70 gram)
- 125 milliliter groentebouillon
- 125 milliliter melk
- 1 eetlepel boter
- 0,5 theelepel zout
- 125 gram bloem
- om te paneren:
- 2 eetlepels bloem
- 280 gram broodkruimels of paneermeel
- 2 hele eieren, losgeklopt en licht gezouten
- zonnebloemolie om te frituren
- zout naar smaak
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Coxinhas encantadas
- Allergieen informatie