Vegetarische curry

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Hapjespan

Bereidingswijze

  1. Kook de quinoa (of de ) volgens de gebruiksaanwijzing.

    Snij de in kleine blokjes en kruid deze met zee- of kruidenzout.

    Verwarm olie in een grote braad- of hapjespan en bak de knoflook hier 1 á 2 minuutjes in.

    Voeg vervolgens de erbij.

    Snij onderhand de en peen in kleinere stukjes.

    Zodra de goudbruin gebakken is kan de en groene erbij.

    Voeg dan meteen de peen erbij en laat dit 8 minuten sudderen.

    Voeg dan de en taugé erbij en laat dit dan nog eens 5 á 8 minuten sudderen (ligt aan de grootte van de groenten).

    Zodra het klaar is kunt u de er nog doorheen doen en is het gerecht klaar!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • curry pasta kan sporen bevatten van gluten en Allergie in curry pasta
  • curry pasta past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in curry pasta
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in curry pasta
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • tofu is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Vegetarische curry heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Veganuts, Alhoewel wij niet vegetarisch zijn probeer ik al een paar jaar 1-2 keer per week vegetarisch te eten. Dit recept ga ik zeker aan mijn lijstje toevoegen.
lyavangelder 18 juni 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
220 kcal
11%880 kcal
Vetten
2 g.
4%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
36 g.
14%144 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vegetarische curry