Allergie informatie: Varkenshaas medaillons met sperziebonen
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram sperziebonen
- 3 takjes bonenkruid
- zout en grof gemalen peper
- 1 kleine ui
- 1 varkenshaas (à 300 gram)
- 1-2 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel bloem
- 100 milliliter slagroom
- 0,25 bouillonblokje
- 50 gram geraspte kaas
- 0,5 bosje peterselie
- 1 eetlepel boter
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Varkenshaas medaillons met sperziebonen
- Allergieen informatie