Allergie informatie: Terschellinger zak koek (recept van mijn moeder)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pak bloem
- 4 eieren
- 1 zak rozijnen (dag van te voren wellen)
- snufje kaneel
- sap van halve citroen
- melk
- voor stroopsaus:
- 1 pot stroop
- 1/2 pakje roomboter
- scheutje water
- allesbinder
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Terschellinger zak koek (recept van mijn moeder)
- Allergieen informatie