Allergie informatie: Teriyaki van tonijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 tonijnfilets
- 3 eetlepels sojasaus
- 1,5 eetlepel rijstwijn
- 1 eetlepel zonnebloemolie
- 1 theelepel honing
- 2 theelepel citroensap
- 150 gram oesterzwammen
- 2 lente-uitjes
- olie om in te bakken
- rock chives of tuinkers om te garneren
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Teriyaki van tonijn
- Allergieen informatie