Allergie informatie: Stokbrood met Indiaas gekruide kwark en aubergine
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kleine aubergine
- zout
- versgemalen peper
- 2 eetlepels olijfolie
- 5 takjes koriander + koriander voor garnering
- 3 takjes munt
- 200 gram kwark
- 1 theelepel komijnpoeder (djintan)
- 1 (afbak)stokbrood
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Tapas
- Stokbrood met indiaas gekruide kwark en aubergine
- Allergieen informatie