Allergie informatie: Spaanse kleine gehaktballetjes met olijvendip
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram half-om-half gehakt
- 1 sjalotje
- 2 takjes verse peterselie
- 10 groene olijven, zonder pit
- 100 milliliter mayonaise
- 2 eetlepels crème fraîche
- versgemalen peper
- 1 ei
- 5 eetlepels paneermeel
- 2 eetlepels chilisaus
- zout
- 1 eetlepel olijfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Tapas
- Spaanse kleine gehaktballetjes met olijvendip
- Allergieen informatie