Allergie informatie: Gevulde tomaten met garnalencocktail
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram gepelde grijze garnalen
- sap van 0,5 citroen
- 1 deciliter slagroom
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 1 theelepel mierikswortelroom
- 1 eetlepel cognac
- zout
- cayennepeper
- 20 kerstomaten
- peterselie voor garnering
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Tapas
- Gevulde tomaten met garnalencocktail
- Allergieen informatie