Allergie informatie: Gegratineerde garnalentoastjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 25 gram boter
- 25 gram bloem
- 11/2 deciliter koksroom
- 100 gram garnalen
- 50 gram geraspte kaas
- zout en peper
- chilipoeder
- fijngehakte bieslook
- 4 sneetjes wit casinobrood
Meer Recepten
- Gegratineerde zalm
Met zalm, kappertjes en limoen uit Aruba
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - sagaro - Gegratineerde worteltjes
Met worteltjes, olijfolie en feta uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Groentegerechten - lucyvader - Gegratineerde tomaten met rode ui en tijm
Met trostomaten, rode uien en olijfolie uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Bijgerechten - lucyvader - Lasagna met zalm en prei
Met zalm, prei en wortels uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Ovenschotels - breemer - Gegratineerde varkensfilet met camembert
Met filetlapjes, camembert en baguette uit Frankrijk
4 porties - 40 minuten
Vlees - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Tapas
- Gegratineerde garnalentoastjes
- Allergieen informatie