Allergie informatie: Gazpacho (Spaanse koude groentensoep)
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 sneetjes witbrood (kan weggelaten worden)
- 500 gram lekkere rijpe tomaten, ontveld en in stukken
- 1 komkommer, geschild, zonder de zaadlijsten en in stukken
- 1 rode geroosterde paprika, zonder zaadlijsten en in stukken
- 2-3 tenen knoflook
- 50 milliliter olijfolie
- 0,5 rode peper zonder zaadjes
- zout
- 2-3 eetlepels wijn- of sherryazijn
- 3-4 eetlepels rode wijn
Meer Recepten
- Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Meloensalade met bite
Met galiameloen, spek en spaanse peper uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Salades - azuro - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr - Thaise mosselen
Met mosselen, spaanse peper en currypasta uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - spikey1 - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Tapas
- Gazpacho (spaanse koude groentensoep)
- Allergieen informatie