Allergie informatie: Empanada met chorizo, rode paprika en tomaten
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pak bladerdeegplakjes uit de diepvries
- 1 stuks fijngesneden grote ui
- 50 gram chorizo, in kleine reepjes
- 0,5 rode paprika, in hele kleine blokjes
- 2 ontvelde tomaten, in blokjes
- 1 theelepel suiker
- 2 theelepel chilipepervlokken
- 150 gram tonijn uit blik (op water)
- 1 eetlepel vers oreganoblad
- 3 eetlepels verse platte peterselie
- 1 teen fijngesneden knoflook
- 1 eetlepel citroensap
- 1 stuks losgeklopt ei
- versgemalen zwarte peper
- zout naar behoeven
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Tapas
- Empanada met chorizo, rode paprika en tomaten
- Allergieen informatie