Allergie informatie: Champignons met salsa verde
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels citroensap of wijnazijn
- 50 gram peterselie, vermengd met andere verse kruiden als munt, basilicum
- 3 teentje geperste knoflook
- 0,5 theelepel chilipoeder, of gebruik paprikapoeder
- 4 eetlepels olijfolie en 100 milliliter olijfolie
- 500 gram (reuze) champignons
- 1 theelepel mosterd
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Tapas
- Champignons met salsa verde
- Allergieen informatie