Allergie informatie: Zuurvlees (zoervleis oet mestreech)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo runderpoulet
- 4 uien
- 2 eetlepels suiker
- 3 eetlepels appelstroop
- 6 laurierblaadjes
- 6 kruidnagels
- 100 gram boter
- 3 eetlepels maizena
- 3 eetlepels water
- peper
- zout
Meer Recepten
- Zuurvlees
Met runderbraadvlees, laurierblad, kruidnagel uit Duitsland
6 porties - 18 uur
Vlees - schlosser - Limburgs zuurvlees
Met rundvlees, peperkoek en uien uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Vlees - maikeb - Zuurvlees
Met runderpoulet, uien en appelstroop uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Vlees - Daentje73 - Mestreechs zoervleis
Met poulet van rund, uien en azijn uit Nederland
6 porties - 23 uur en 55 minuten
Vlees - louca - Zuurvlees
Met rundvlees, uien en azijn uit Nederland
4 porties - 4 uur
Streekgerechten - gilissen
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Zuurvlees (zoervleis oet mestreech)
- Allergieen informatie