Allergie informatie: Winterse stoofpot met abdijbier
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg varkensvlees (hamlappen), in flinke blokken
- 80 gram boter of magarine
- 1 plak ardennerham
- 3 grote uien
- 1 flinke winterwortel, in grove stukken
- 0,5 selderijknol, in grove stukken
- 3 takjes tijm
- 1 eetlepel wijnazijn
- 3 laurierblaadjes
- 2,5 deciliter runderbouillon (van blokje)
- 1 flesje bruin abdijbier (of trappist)
- 2 bruine boterhammen
- 1 eetlepel mosterd
- 2 eetlepels appelstroop
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Winterse stoofpot met abdijbier
- Allergieen informatie