Allergie informatie: Vlees met zure room en tomatenpuree
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram hamlappen
- 2 uien
- 1 knoflookje
- 1 blikje tomatenpuree (140 gram)
- 1 potje zure room of crème fraiche (200 milliliter)
- 1 komkommer
- 5 augurken
- boter
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Vlees met zure room en tomatenpuree
- Allergieen informatie