Allergie informatie: Varkensvlees met bokbier
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram hamlappen
- 2 uien
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels mosterd
- 2 eetlepels azijn
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 1 eetlepel gehakte tijm
- 2 laurierblaadjes
- 1 flesje bokbier
- 1 prei
- 1 winterwortel
- 1 eetlepel gemberstukjes op siroop
- peper en zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Varkensvlees met bokbier
- Allergieen informatie