Allergie informatie: Varkens blanqcet
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram varkensvlees (schouder)
- 500 gram varkensgehakt
- 400 gram wortelen (vers)
- 100 gram boter
- 100 gram bloem
- peper
- zout
- 1 ui
- 2 blaadjes laurier
- takje thijm
- 200 centiliter room
Meer Recepten
- Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Witlof met gehaktballetjes
Met witlof, gemengd gehakt en nootmuskaat uit Belgie
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - tobkok - Kalio babi
Met hamlappen, kokosmelk en rode peper uit Indonesie
10 porties - 2 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - ma-griet - Twentse bonenschotel Berian
Met varkensvlees, bruine bonen en paprika uit Nederland
4 porties - 2 uur
Vlees - benwissink - Vlees Varkens beenham gegratineerd
Met beenham, honing en mosterd uit Nederland
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Vlees - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Varkens blanqcet
- Allergieen informatie