Allergie informatie: Traditionele hachee
Terug naar het receptIngrediënten
- ongeveer 800 gram riblappen (geen magere)
- bloem
- (grove) mosterd
- zout
- peper
- koekkruiden
- een hoop uien (3 à 4 hele grote)
- roomboter
- 4 laurierblaadjes
- 6 kruidnagels
- rode wijn
- rode wijnazijn
- vleesbouillonblokje
- 1 eetlepel appelstroop
Meer Recepten
- Ovenschotel met aardappelen en spitskool
Met aardappels, spitskool en rundergehakt uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Ovenschotels - bettyvandijk - Pastasalade met groenten en pestodressing
Met spirellipasta, pastagroenten en mager spek uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Salades - bettyvandijk - Hachee
Met uien, hacheevlees en nootmuskaat uit Nederland
4 porties - 4 uur
Stoofschotels - tuttebel - Pilaf van meergranenrijst en kipshoarma
Met meergranenrijst, kipshoarma en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - bettyvandijk - Hamlapreepjes met zuurkool
Met hamlappen, kruidenzuurkool en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Traditionele hachee
- Allergieen informatie