Allergie informatie: Tomaten-preipannetje met verse worst
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram verse worst
- 2 eetlepels plantaardige margarine
- 2 uien
- 2 blikken tomaatblokjes, a 400 gram
- 600 gram geschilde aardappels, vastgekokend
- 600 gram gesneden prei
- 1 teen knoflook
- 1 pot Amsterdamse uien, a 340 gram
- 0,5 zakje peterselie, a 30 gram
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Tomaten-preipannetje met verse worst
- Allergieen informatie