Allergie informatie: Tajine van kalfsvlees met pruimen en rozijnen
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kalfsvlees
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 0,5 bosje verse koriander
- 3 eetlepels olijfolie
- 0,5 dessertlepel zwarte peper
- 0,5 dessertlepel zout
- 0,5 dessertlepel gemberpoeder
- 2 x 0,5 dessertlepel kaneelpoeder
- 0,5 dessertlepel paprikapoeder
- 0,5 dessertlepel "Ras el hanout" (Marokkaanse kruidenmengsel, te koop in de Marokkaanse winkels)
- 1 kaneelstokje
- enkele draadjes saffraan of een mespunt saffraanpoeder
- 1 eetlepel suiker
- 150 gram gedroogde pruimen zonder pit
- 1 handvol blanke rozijnen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Tajine van kalfsvlees met pruimen en rozijnen
- Allergieen informatie