Allergie informatie: Tagine gehakt met ei
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram rundergehakt
- 3 eieren
- 4 tomaten
- 1 ui
- 1 afgestreken theelepel paprikapoeder
- 1 afgestreken theelepel gemalen komijn
- ½ bosje platte peterselie
- ½ (Marokkaans)theeglas olijfolie
- zout en zwarte peper naar smaak
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Tagine gehakt met ei
- Allergieen informatie