Suddervlees

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Verwarm de boter in een braadpan en fruit de ui lichtbruin.
  2. Schep de uit de pan.
  3. Schud het vlees om met de , en en bak het in porties rondom bruin.
  4. Voeg dan de rest van de ingrediënten toe en giet er zoveel water bij tot het vlees net onder staat.
  5. Breng langzaam aan de kook en laat op lage stand met het deksel op de pan ca. 2,5 uur gaar stoven.
  6. Gebruik hiervoor evt.
  7. een sudderplaatje.
25
25
25

Variaties op Suddervlees

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Suddervlees
VariatieAantalGang
Suddervlees1Vlees
Tajine suddervlees1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ontbijtkoek kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en stroop
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in ontbijtkoek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in stroop en mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Suddervlees heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies
RESET

Wauw! We maakten vaak stoofvlees en vond het nooit echt lekker maar dit recept heeft dat veranderd! Lekkere volle smaken, heb stiekem wel iets meer stroop en kruiden toegevoegd en iets minder mosterd ... Lees reactie
Nicole 23 augustus 2014
Ik ben het helemaal met Jeanine eens! Dit is een toprecept! Tip: Ik stoof het gaar in de oven in een Le Creuset pan. Zeker 2,5 uur op 125 graden.
Tamara 8 oktober 2012
Dit is de lekkerste Hollandse suddervlees pot die ik ooit heb gemaakt! Yummie.
Jeanine 30 mei 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
598 kcal
29%2392 kcal
Vetten
30 g.
42%120 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
24 g.
9%96 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Suddervlees