Allergie informatie: Stoofpotje uit Parijs
Terug naar het receptIngrediënten
- 250-300 gram doorregen runderlappen
- zout
- zwarte peper uit de molen
- 50 gram spekblokjes
- 1 grote ui, grof gesnipperd
- 2 teentjes knoflook, ragfijn gehakt
- 2,5 eetlepel olijfolie, traditioneel
- 2 deciliter eenvoudige rode wijn
- 1,5 deciliter vleesfond, uit potje
- 1 takje verse tijm
- 1 klein laurierblad
- 250 gram kleine champignons of andere paddestoelen
- 1 eetlepel allesbinder
- 1 eetlepel fijngehakte(blad)peterselie
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Stoofpotje uit parijs
- Allergieen informatie