Recensies van Stoofpotje met runderlappen, champignons en knoflook
Terug naar Stoofpotje met runderlappen, champignons en knoflookRecensies
-
Soortgelijke maak ik ook al een tijdje, ik gebruik alleen nooit zakjes met kruiden. Mijn ervaring is dat het het lekkerst wordt als je gewoon zelf kruiden toevoegd. Standaard bieslook, peterselie, kervel en selderij, en afhankelijk van welke kant ik ermee opwil, chinese vijfkruidenpoeder, citroengras, gemberpoeder en koriander, of de italiaanse kant (want het is ook heel lekker met bijv. pasta) italiaanse kruiden, beetje tomatenpuree. Een basisgerecht dus, met heel veel mogelijkheden!Wendy gaf dit recept 3/5 sterren
-
Vanavond gegeten, man en zoon zeer verguld. Ik kreeg van zoonlief een 8, als ik er geen sla bij had geserveerd zelfs een 10. Manlief gaf geen cijfer maar bordje leeggeschraapt vind ik wel minimaal een 9... Ik had er aardappelpuree bij gemaakt, en die sla dus. Het zakje van Knorr was onvindbaar, het zakje van Maggie wel. Dus die heb ik er op het laatst bijgedaan. Het was NIET droog, mogelijk omdat ik het een paar keer heb uitgezet tussendoor. Al met al heb ik het zeker 5 uur laten stoven... Een aanrader zeker weten!Leonidas gaf dit recept 4/5 sterren
-
Wees voorzichtig dat het vlees niet droog wordt.Bezoeker gaf dit recept 3/5 sterren