Allergie informatie: Stoofpot met 3 soorten tomaten
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram suddervlees
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- boter
- vleeskruiden
- 2 theelepels verse salie
- 1 eetlepel bloem
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 2 deciliter droge witte wijn
- 2 deciliter fond uit een pot
- 0,5 doosje cherrytomaatjes
- zongedroogde tomaten op olie
- 1 bosje basilicum
- snufje suiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Stoofpot met 3 soorten tomaten
- Allergieen informatie