Allergie informatie: Smoor van runderriblappen met kokosmelk en Indische kruiden
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram (doorregen) riblappen
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- zout
- 2 tenen knoflook
- 2 theelepel chilipoeder
- 1 salamblad of laurierblad
- 0,5 theelepel laospoeder
- 0,5 theelepel gemberpoeder
- 1,5 vleesbouillon
- 4 eetlepels ketjap manis
- 125 milliliter kokosmelk
- 4 sjalotjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk