Allergie informatie: Rundvlees stoofpot met rode wijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram rundvlees, in blokjes
- 250 gram gerookte magere spekblokjes
- 2 eetlepels vloeibaar margarine of zonnebloem olie
- 150 gram knolselderij, in blokjes
- 250 gram champignons
- 1 bosje lente-uitjes
- 2 aardappelen, geschild en in blokjes
- 30 gram tomatenpuree
- 2 eetlepels bloem
- 5 deciliter rode wijn
- 5 deciliter bouillon
- 1 bouquet garni
- 2 laurierblaadjes
- 5 kruidnagels
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Rundvlees stoofpot met rode wijn
- Allergieen informatie