Allergie informatie: Runderstoofschotel met wijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 sjalotjes
- 600 gram runderlappen
- 2 theelepels paprikapoeder
- zout
- peper
- 50 gram boter
- 4 tomaten
- 1 rode paprika
- 2 deciliter rode wijn
- 1 deciliter vleesbouillon
- 2 theelepels provencaalse kruiden
- 2 laurierblaadjes
- 2 eetlepels peterselie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Runderstoofschotel met wijn
- Allergieen informatie