Allergie informatie: Runderstoofpotje met sjalotjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram runderlappen
- 300 gram sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 6 deciliter azijn
- 1 eetlepel rietsuiker
- 40 gram appelstroop
- 0,5 theelepel koriander
- 1 laurierblad
- 2 kruidnagels
- zout
- 1 eetlepel olijfolie
- 25 gram bloem
- 0,5 liter bouillon van 1 tablet
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Runderstoofpotje met sjalotjes
- Allergieen informatie