Allergie informatie: Runderstoofpotje
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo runderlappen
- 6 sjalotjes
- 1 winterwortel
- 250 gram champignons
- 2 teentjes knoflook
- 1 rode paprika
- 50 gram boter
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 eetlepels bloem
- 0,5 fles rode wijn
- 4 deciliter vleesfond
- 2 eetlepels Provencaalse kruiden
- 100 gram groene olijven met piment
Meer Recepten
- Runderstoofpotje met gedroogde abrikozen
Met runderlappen, olijfolie en knoflook uit Nederland
4 porties - 3 uur en 10 minuten
Vlees - lucyvader - Runderstoofpotje met paprika
Met runderpoelet, sjalotjes en knoflook uit Nederland
4 porties - 1 uur en 40 minuten
Stoofschotels - lucyvader - Runderstoofpotje met groenten
Met rundvlees, vissaus en groene kool uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - jaccor - Runderstoofpotje
Met runderlappen, bokbier en pompoen uit Nederland
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - abides - Runderstoofpotje met tomaten
Met hacheevlees, sjalotjes en paprika uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Stoofschotels - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Runderstoofpotje
- Allergieen informatie