Allergie informatie: Rendang met kokos (gestoofd rundvlees met kokos)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundvlees
- boter
- 2 theelepels laospoeder
- 1 theelepel koenjit
- 1 theelepel gember poeder
- 3 deciliter santen
- 3 teentjes knoflook
- 2 uien
- 2 theelepels citroensap
- 1 theelepel sambal badjak
- 150 milliliter kokosmelk
- 2 eetlepels geraspte kokos
- 1 eetlepel bruine suiker
- zout
- peper
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro