Allergie informatie: Provencaals runderstoofpotje
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel boter
- 1 kilo magere runderriblappen
- 3 teentjes knoflook fijngesneden
- 100 milliliter rode wijn
- 1 blik tomaten in blokjes met sap
- takje verse tijm
- marjolein
- rozemarijn
- 3 rode paprika's, in reepjes
- 2 eetlepels kappertjes
Meer Recepten
- Lamsbout op zijn Provençaals
Met lamsbout, knoflook en uien uit Frankrijk
4 porties - 1 uur en 5 minuten
Vlees - hansvandenbos - Runderstoofpotje met gedroogde abrikozen
Met runderlappen, olijfolie en knoflook uit Nederland
4 porties - 3 uur en 10 minuten
Vlees - lucyvader - Runderstoofpotje met paprika
Met runderpoelet, sjalotjes en knoflook uit Nederland
4 porties - 1 uur en 40 minuten
Stoofschotels - lucyvader - Runderstoofpotje met groenten
Met rundvlees, vissaus en groene kool uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - jaccor - Kalkoen met bleekselderij
Met kalkoenfilet, bleekselderij en aardappel uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - ingridkarbet
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Provencaals runderstoofpotje
- Allergieen informatie