Allergie informatie: Pittig stoofpotje met runderlappen
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels kokosolie
- 2 eetlepels grasroomboter
- 450 gram runderstoofvlees in grove stukken gesneden
- zout en peper naar smaak
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 1 theelepel fijngehakte verse gember
- 1 rode chilipeper, in heel kleine stukjes
- 1 eetlepel currypoeder
- 1 eetlepel kurkuma
- 1 (400 gram) blikje tomatenblokjes
- 1 ui, gesneden en in vieren
- 250 milliliter zelf gemaakte runderbouillon
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Pittig stoofpotje met runderlappen
- Allergieen informatie