Allergie informatie: Mexicaanse chili con carne
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundergehakt
- 3 centiliter olijfolie
- 1 à 2 rode uien
- 3 teentjes knoflook
- 1 rode paprika
- 1 groene paprika
- 1 Spaans pepertje
- 1 dessertlepel korianderzaad
- 1 dessertlepel bruine basterdsuiker
- 1 runderbouillonblokje
- 4 deciliter tomatenpulp
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 1 dessertlepel milde paprikapoeder
- 1 theelepel chilipoeder
- 450 gram rode kidney bonen (var. : bruine bonen)
- cayennepeper naar smaak
- zout
- tabasco
Meer Recepten
- Mexicaanse maïssalade met tonijn
Met mais, tonijn en paprika uit Mexico
5 porties - 5 minuten
Maaltijdsalades - beumi - Chili con carne
Met gehakt, bruine bonen en kidney bonen uit Mexico
4 porties - 50 minuten
Winter - Eddie_Eagle - Chilli con carne
Met gemengd gehakt, paprika, rode bonen uit Mexico
6 porties - 1 uur
Rijstgerechten - maritza - Tex-mex chili met hamlappen
Met hamlappen, tex-mexkruiden en kidneybonen uit Mexico
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - dvi - Sechuan Chili-olie
Met sechuanpeper, chili flakes en plantaardige olie uit China
10 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Mexicaanse chili con carne
- Allergieen informatie