Allergie informatie: Limburgs zuurvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rib/runderlappen
- 1 liter rode wijn
- 1 liter azijn
- 5 uien
- 3 kruidnagels
- 2 laurierbladen
- 3 peperbolletjes
- 50 gram margarine
- 3 peperkoekschijven
- 1 handvol rozijnen
- 1 handvol gedroogde pruimen
- 3 eetlepels appelstroop
- 2 eetlepels suiker
- 1 flesje kookroom
Meer Recepten
- Zuurvlees
Met runderbraadvlees, laurierblad, kruidnagel uit Duitsland
6 porties - 18 uur
Vlees - schlosser - Limburgs zuurvlees
Met rundvlees, peperkoek en uien uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Vlees - maikeb - Zuurvlees
Met runderpoulet, uien en appelstroop uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Vlees - Daentje73 - Zuurvlees
Met rundvlees, uien en azijn uit Nederland
4 porties - 4 uur
Streekgerechten - gilissen - Limburgs prutje voor op pate
Met zilveruitjes, rozijnen en witte wijn uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Hapjes - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Limburgs zuurvlees
- Allergieen informatie