Allergie informatie: Levertjes stoofmix
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo kippenlevertjes, in stukjes
- 250 gram champignons
- 2 paprika's
- 1 zakje bami/nasikruiden
- 1 zakje soepgroenten
- 3 uien
- 2 teentjes knoflook
- kipkruiden
- djahe
- 3 blikjes tomatenpuree
- peper
- maggi
- ketjap
- sambal
- paprikapoeder
- kerriepoeder
- aardappelmeel (bindmiddel)
- olijfolie (om in te bakken)
Meer Recepten
- Hati goreng kering (gebakken levertjes met spek)
Met varkenslever, ontbijtspek en nootmuskaat uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Ajam Rendang hati ampela (kippenlever en maagjes in kokossaus)
Met kippenlever, kippenmagen en santen uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Stoofpot met champignons
Met hacheevlees, krieltjes en champignons uit Nederland
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Winter - Anita88 - Runderstoofpotje
Met runderlappen, bokbier en pompoen uit Nederland
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - abides - Peper met kippenhartjes en levertjes
Met kippenlever, madame jeanet en tomaat uit Suriname
4 porties - 15 minuten
Sambals - sacha
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Levertjes stoofmix
- Allergieen informatie