Allergie informatie: Lamsragout
Terug naar het receptIngrediënten
- 1250 gram lamvlees (van de schouder)
- 400 gram gezouten spekreepjes
- 0,5 knolselderij
- 3 raapjes
- 5 grote wortelen
- 2 uien
- 600 gram champignons
- 800 gram gepelde tomaten (uit blik)
- 125 gram tomatenpuree
- 7 teentjes verse knoflook
- 4 takjes verse rozemarijn
- 4 takjes verse tijm
- 4 laurierblaadjes
- gedroogde basilicum
- gedroogde herbe de provence
- peper en zout
- 2,5 eetlepels bloem
- olijfolie
- bakboter
- 400 milliliter lamsbouillon (of water en bouillonblokje)
- 300 milliliter rode wijn (merlot)
Meer Recepten
- Turkse lamsragout
Met lamsvlees, uien en peterselie uit Turkije
4 porties - 45 minuten
Vlees - antonfrankrijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Lamsragout
- Allergieen informatie