Allergie informatie: Kiptagine met abrikozen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 grote boerenkip in stukken gesneden
- 150 gram gedroogde abrikozen
- 1/2 citroen
- 2 geraspte uien
- 4 eetlepels zonnenbloem- of slaolie
- 1/2 dessertlepel gemberpoeder
- 1/2 dessertlepel kaneelpoeder
- 4 takjes verse koriander
- 20 cl. kippenbouillon (van een blokje)
- zout en zwarte peper naar smaak
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Kiptagine met abrikozen
- Allergieen informatie