Allergie informatie: Kip met uien en amandelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kip van 1,5 kilo
- 5 cl. olijfolie
- een pakje saffraanpoeder
- 300 gram in ringen gesneden uien
- 80 gram roomboter
- 1 afgestreken theelepel kaneelpoeder
- 2 mespuntjes gemberpoeder
- 2 eetlepels vloeibare honing
- 4 deciliter kippenbouillon (van een blokje)
- 200 gram witte amandelen
- een paar blaadjes platte peterselie
- zout en zwarte peper naar smaak.
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Kip met uien en amandelen
- Allergieen informatie