Allergie informatie: Kip met perzik, balsamico en rozemarijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 theelepels olijfolie
- 1 kleine zoete ui
- 4 takjes verse rozemarijn
- 1,5 theelepel grof zout
- 0,25 theelepel peper
- 3 perziken
- 0,25 cup honing
- 0,75 cup balsamico azijn
- 10 kippendijen
- arrowroot
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Kip met perzik, balsamico en rozemarijn
- Allergieen informatie