Allergie informatie: Kare Domba (gestoofd lamsvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram lamsvlees
- 1 theelepel koenjit poeder
- 3 grote uien
- 3 teentjes knoflook
- 1 spriet sereh
- 2 salam blaadjes
- 4 djeroek poeroet blaadjes
- 3 rode lomboks
- 1 theelepel laos poeder of 2 verse schijfjes
- 2 theelepels ketoembar
- 3 kermirienootjes
- 1 blokje santen (flinke grote eetlepel)
- zout naar smaak
- plantaardige olie
Meer Recepten
- Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Anak Domba Bakar (lamsvlees met knoflook en kruiden)
Met lamskoteletten, knoflook en djahe uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - jaccor - Bundu Daging (gestoofd rundvlees)
Met rundvlees, santen en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)
Met runderhaas, kokosmelk en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 35 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Kare domba (gestoofd lamsvlees)
- Allergieen informatie