Allergie informatie: Kalfsblanquette met room curry en cognac
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram kalfsvlees
- 300 gram kalfsgehakt
- 1 ei
- 150 gram paneermeel
- 100 gram bakboter (Solo)
- 500 gram champignons
- 3 uien
- currypoeder (ongeveer 1 eetlepel)
- peper
- zout
- 2 X laurierblad
- takje tijm
- 200 centiliter room
- 50 centiliter cognac
- 50 gram maïzena in wat water
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Kalfsblanquette met room curry en cognac
- Allergieen informatie