Allergie informatie: Italiaans stoofvlees in mini ovenpannetjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels olijfolie
- 600 gram runderriblappen in stukjes
- 1 rode ui gesnipperd
- 2 teentjes knoflook,fijngesneden
- 2 stengels bleekselderij in boogjes
- 200 milliliter Italiaanse rode wijn
- 1 pot vleesfond (400 milliliter
- 1 blikje tomatenpuree (70 gram)
- 250 gram kerstomaatjes
- 2 takjes rozemarijn
- 300 gram tagliatelle
- pecorini voor erbij
Meer Recepten
- Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Witte bonen in olijfolie voor Italiaans buffet
Met gedroogde witte bonen, knoflook en salie uit Italie
8 porties - 2 uur
Bijgerechten - bettyvandijk - Mini curryworstjes
Met kerrie, worst en tomatenketchup uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Snacks - roos99 - Italiaans pitabroodje
Met kipfilets, pitabroodjes en rode paprika uit Italie
3 porties - 20 minuten
Gevogelte - karen2103 - Kalkoen met peultjes en pandanrijst
Met kalkoenfilet, peultjes en pandanrijst uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Italiaans stoofvlees in mini ovenpannetjes
- Allergieen informatie