Allergie informatie: Indische Hachee
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundvlees, bijvoorbeeld riblappen in stukken
- peper
- zout
- laurierblad
- 1 teen knoflook
- 100 gram boter
- 2 kruidnagelen
- 1 kilo uien, gepeld grof gesneden
- 1 scheut rode wijn
- 4 eetlepels zoete ketjap (manis)
- 1 theelepel sambal (of naar smaak)
- 1-2 eetlepels tomatenpuree
- 1 scheutje wijnazijn
- 1 theelepel bruine suiker
- blaadjes van de maggiplant
Meer Recepten
- Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Indische Hutspot
Met kippenbouten, wortelen, spitskool uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Stamppotten - gdamwijk - Lemper
Met ketan rijst, kip en indische kruiden uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Hapjes - nickey - Bruine bonensoep
Met bruine bonen, prei, selderij uit Indonesie
2 porties - 30 minuten
Maaltijdsoepen - gdamwijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Indische hachee
- Allergieen informatie