Allergie informatie: Ierse Runderstoof
Terug naar het receptIngrediënten
- 1000 gram runderlappen, in stukjes van 2-3 cm.
- 4 eetlepels olie
- 1 eetlepel gezeefde bloem
- 12 teentjes knoflook, fijn gesnipperd
- 3 grote uien, fijn gesnipperd
- 1500 milliliter runderbouillon
- 500 milliliter stoutbier
- 250 milliliter rode wijn
- 4 eetlepels tomatenconcentraat
- 2 eetlepels balsamicoazijn
- 2 eetlepels roomboter
- 1 eetlepel suiker
- 1 eetlepel gedroogde tijm
- 20 milliliter Worcestershire saus
- 2 laurierblaadjes
- 0,5 literblik doperwtjes
- 3 eetlepels roomboter
- 1 kilogram aardappels, in kleine blokjes gesneden
- 2 grote winterpenen, in halve schijfjes gesneden
- 2 preie,n in ringen van 1 centimeter
- 1 bosje peterselie, blaadjes grof gehakt
Meer Recepten
- Daging belaser (runderstoof in gekruide kokosmelk)
Met runderlappen, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 3 uur en 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ierse Kerrieschotel
Met rundergehakt, kerrie en ananas uit Ierland
4 porties - 55 minuten
Vlees - borneprosound - Ierse runderlende
Met rundvlees, paprika en ui uit Ierland
4 porties - 20 minuten
BBQ - tobkok - Ierse trifle
Met fruitcocktail, taartbodems en custard uit Nederland
12 porties - 4 uur en 25 minuten
Kerst - bettyvandijk - Runderstoof van Janny
Met runderlappen, rode wijn en zilveruitjes uit Nederland
4 porties - 2 uur
Stoofschotels - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Ierse runderstoof
- Allergieen informatie