Allergie informatie: Huisgemaakte stoverij met bruin bier en mosterd
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,5 kilo rundstoofvlees
- 25 gram bakboter
- 1 ui
- 1 eetlepel bloem
- 1 gemengde molenpeper
- 1 flesje bruin tafelbier (33cl)
- 1 deciliter bruine fond
- 1 laurierblaadje
- 0,5 eetlepel bruine suiker
- 0,5 witte boterham, ontkorst en besmeerd met mosterd
- 1 ui-voet met twee kruidnagels in geprikt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Huisgemaakte stoverij met bruin bier en mosterd
- Allergieen informatie